Българският национал Георги Миланов направи първа тренировка с топка снощи. Точно една седмица след прегледа в Мюнхен, когато беше открит проблем в аддукторите на полузащитника, той подновява заниманията си с ЦСКА (Москва).

Миланов публикува снимка в официалната си страница във "Фейсбук". На нея той позира с топка в крака на терен в испанския курорт Марбея, където руснаците са на подготовка. Под фотоса националът е написал следното: "Чувствам се добре - първата тренировка с топка след кратката пауза".

Вчера Жоро Миланов и братът му близнак Илия навършиха 23 години. Националът беше засипан с честитки, а най-ценната за него дойде от любимата му Мария. Ловчанлийката за пореден път отчете, че Миланов е №1.

"Честит рожден ден, любов моя! Бъди здрав и все така всеотдаен, както в професията си, така и в живота. Продължавай да приемаш винаги трудните моменти с усмивка, защото ти си най-лъчезарният и добър човек, когото познавам. Желая ти много успехи, ти си най-добрият", написа чаровната половинка на футболиста на ЦСКА (Москва), публикувайки колаж с техни общи снимки.

Преди месеци влюбената двойка беше на романтична почивка в Дубай, а само преди дни двамата отскочиха и до Барселона, където посетиха "Камп Ноу". Жоро и Мария не пропуснаха да си направят снимка за спомен със "Златната топка" на Христо Стоичков:

_________________1.jpg

_________________2.jpg

_________________4.jpg