ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Интернет звездата и топ инфлуенсърът Кинси Волански разкри в TikTok, че вече е пилот на хеликоптер. Тя се превърна в звезда след като прекъсна мача за трофея на Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм през 2019 година облечена в доста изрязан цял бански костюм, с който рекламираше сайта на бившия си приятел - Виталий Здоровецкий, който е бивш порно актьор.

Сега, почти четири години по-късно, Кинси обърна гръб на сайта за възрастни и си осигури лиценз за пилот. Тя сподели подробности за процеса от година и половина в своя акаунт в TikTok и качи видео на себе си как управлява хеликоптер. Кинси разкри, че получаването на лиценза ѝ е включвало полагане на три изпита.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Получаването на лиценза ми за пилот беше едно от най-предизвикателните, но възнаграждаващи неща, които някога съм правила. Летях 112 часа, преди да се явя на изпита си за проверка на полета. Трябва да издържите три изпита, интензивен писмен изпит, устен изпит на земята и накрая изпита по време на полет. Целият процес ми отне година и половина“, сподели Кинси Волански, която изгради огромен брой последователи в социалните медии след появата си по време на финала в Шампионската лига преди четири години. Тя има 3 милиона последователи в TikTok и 3,6 милиона последователи в Instagram.

В своята биография в Instagram тя описва себе си като „пристрастена към приключенията“ и „пилот на хеликоптер“.

Още през януари американката стартира свой собствен акаунт в платформата за възрастни OnlyFans.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК