Вълна от негативизъм застигна приятелката на тенисиста Бърнард Томич. Ванеса Сиера, която е популярна с участието си във филми за възрастни, е получила 500 смъртни заплахи след оплакването, че трябва сама да си мие косата заради карантината в Мелбърн.

25-годишната Сиера е изолирана в хотелска стая заедно с приятеля си преди старта на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Преди дни тя публикува видео, в което изрази огромното си недоволство от условията, които са им предоставили организаторите. Оплака се от храната, от хигиената, от наличието на една-единствена тоалетна и от това, че косата й е мръсна, защото не е свикнала да си я мие сама.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Най-лошото на карантината е, че не си мия косата. Никога не съм си мила косата сама, правят го фризьори по два пъти в седмицата", каза тя в клипа, с който показа как с Томич прекарват времето си в изолация.

Сиера твърди, че се е шегувала. Потребителите в социалните мрежи обаче не са разбрали хумора й: "Никога не съм си и помисляла, че ще се събудя и ще видя, че съм получила 500 смъртни заплахи заради коментара за косата", написа тя.

"Много е лесно да извадиш две изречения от контекста на 10-минутен влог и да го представиш в негативна светлина в медиите. Повечето тенисисти се оплакват от карантината".

Тя твърди, че е "истински, честен и неподправен човек", който "показва нещата такива, каквито са".