Исландската красавица Асдис Ран, известна като Ледената кралица, даде интервю в родината си за mbl.is. Бившата съпруга на игралия за ЦСКА Гардар Гунлаугсон разкри, че за първи път е родила на 17 години, а последното от трите си деца е раждала в продължение на два дни. Докато бившият й съпруг играеше у нас, тя използва времето да позира за няколко мъжки списания. В последните дни Асдис пълни профила си в „Инстаграм“ със снимки от България. Тя е у нас за лятната си ваканция.

„Станах майка на 17 години, след това завърших фризьорско училище. Винаги съм имала доста трудни бременности, силни болки в гърба, заедно с всички съпровождащи неудобства. Психически винаги съм била добре, въпреки че не харесвам да съм бременна”, обясни синеоката блондинка.

„Ражданията ми бяха много дълги и трудни! Последното продължи 2 дни, в един момент бях почти в безсъзнание и си бях сигурна, че няма да оцелея”, разкри Ледената кралица.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Децата са най-ценното нещо в живота ми. Те ме оформиха като човека, който съм днес. Да си майка определено е най-хубавото нещо на света. Придава стойност на живота, без децата животът би бил празен и беден“, допълва Асдис Ран в интервюто, цитирано от lupa.bg.

„Те са моето щастие и радост. По някакъв начин успях да отгледам тези невероятно успешни личности. Всички те са толкова добри души, умни, старателни, учтиви и кротки и аз съм невероятно благодарна, че съм тяхна майка и ги придружавам в живота им”, завършва исландката.