Някогашната футболна съпруга Асдис Ран направи шокиращо признание от потайния си личен живот. Ледената кралица, както е популярна русата секс бомба у нас, е родила първото си дете едва на 17 години, пише "Уикенд". То е плод на любовта й с първия съпруг от средата на 90-те, с когото обаче отдавна е разведена. Най-големият син на цомбестата манекенка в момента е на 22 години. "Щом е родила на 17, нищо чудно да е била малолетна при първия си секс", възмущават по-консервативните дами.

 Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Едва ли Асдис, която догодина ще чукне 40, е планирала тази ранна бременност, но изобщо не съжалява. Дори се има за късметлийка и често се хвали как е отгледала сина си на толкова крехка възраст.  Пищната блондинка има още две деца от бившия исландски футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон. Именно покрай него сочната моделка нашумя в България, а с времето стана по-известна и от самия играч. 

Клетият Гари не само се провали на "Армията", ами му сложиха и рога. По онова време вървяха слухове, че палавата Асдис кръшка на мъжа си, което доведе до развод. Ледената кралица обаче остана в България да върти моден бизнес и редовно бръмчи по линията Рейкявик - София, а летата прекарва по нашето Черноморие. В момента Асдис Ран ходи с бизнесмена Йохан Томасон, който е с 15 години по-възрастен от нея. Знойната исландка обаче се е зарекла, че няма да има повече деца.