Заливането с ледена вода с благотворителна цел набира все по-голяма популярност. Световните звезди не спират да се включват в инициативата "ледена кофа" за борба с неврологичните заболявания и по специално болестта на Лу Геринг - Амиотрофична латерална склероза (АЛС). Вече започнаха да ги последват и българи. Един от тях е вратарят на Нотингам Форест Димитър Евтимов, който беше залят от високо с ледена вода и предизвика добрите си приятели и национали Ивайло Чочев (Палермо), Симеон Славчев (Спортинг Лисабон) и Тодор Неделев (Майнц 05).

"Благодаря за номинацията, сега аз номинирам Ивайло Чочев, Симеон Славчев и Тошко Неделев". Това е благотворително предизвикателство с цел да помогнем на малкия Крис", сподели Евтимов, визирайки Кристиян Кинчев. 10-годишното момченце изпадна в будна кома, след като пострада при игра на фонтаните край НДК.

Освен това вратарят на младежкия ни национален отбор предизвика да се залеят с ледена вода и приятелите си - футболистите на Нотингам Хенри Лансбъри, Декстър Блекстоук и Дорус Де Врийс.

Ето какво още пише Димитър Евтимов:
Отдолу поствам линк към историята на малкия Кристиян. През какво преминава семейството му, мога само да гадая, но макар и да не ги познавам, нито малкият Крис, ми се иска да им предложа своята подкрепа. Може да не е много, но когато се съберем всички заедно и помогнем по малко, съм сигурен, че накрая резултатът ще е впечатляващ. Затова, приятели, нека приемем предизвикателството с усмивка и да не забравяме да помогнем, а след това да се поздравим с един леден душ.
Предизвиквайте своите колеги и приятели и ги подстрекавайте да направят същото – да помагат.

http://dmsbg.com/index.php?page=4&spage=0&item=459&p=0

Ето и банкови детайли на който може да се изпрати сума :
Дарителска банкова сметка:

Титуляр: Кристиян Красенов Кинчев
Банка: Пощенска банка
IBAN: BG81 BPBI 7942 1020 5753 01
BIC: BPBIBGSF

Facebook страница  - ТУК!

Или съобщение с текст на 17 777 с текст DMS KRIS




evtimov.jpg