Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Мария Шарапова е в Щутгарт, където ще участва на турнира с награден фонд близо 800 000 евро. По този повод беше организиран онлайн чат между рускинята и нейните фенове. Маша бе затрупана с въпроси, включително и от по-интимен характер. Шарапова първо бе попитана дали би приела, ако Рафаел Надал я покани на среща, а отговорът бе: "Не е мой тип". Феновете продължават да се интересуват и от горещата тема, дали Маша е заедно с Григор Димитров. "Забавно е, че ме попита точно това", беше неясният отговор на Мария.

Преди няколко дена Мария имаше рожден ден, а на въпрос как е минало партито, сподели, че “всичко е излязло извън контрол”. Друг от въпросите бе кое е най-ценното нещо в спалнята й, а отговорът бе: "Картината ми на Ед Моузес... Или Долче (кучето й), когато е в стаята, макар че не се случва толкова често." Вестник “ШОУ” разкрива в най-новия си брой любопитни подробности именно около рождения ден на Мария, както и какъв подарък й направи Григор Димитров. Двамата празнуваха на патерица в хотел в Париж, тъй като точно в деня, в който тя навърши 26 години, българинът се бореше с Рафа Надал на Мастърса в Монте Карло.

Кое е най-странното нещо, което фен е правил за нея? "Веднъж един човек си татуира моя автограф", отговаря Шарапова, която разкри още, че любимият й цвят на тенис екипите е черният, а също така, че любимите й анимационни герои са Том и Джери.