Британският тенисист Анди Мъри за пореден път демонстрира типичния за региона хумор по време на 24-часовата изолация при пристигането си в САЩ за участие в US Open (31 август - 13 септември).

Шотландецът реши да запълни времето си, като отговаряше на въпроси на фенове в социалната мрежа Instagram, но сред питащите се вредиха и някои негови колеги.

Мъри беше запитан от четвъртата ракета на британците Лиъм Броуди, дали е вярно, че е с най-малкия пенис сред колегите си от АТП. "Със сигурност имам един от най-малките, но съм чувал, че този на Лиъм Броуди определено е най-къс", отвърна шотландецът.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Мъри беше запитан дали изкуствената му бедрена става му създава проблеми при проверки на летищата, отговаряйки с да. На въпрос защо не си мие зъбите преди закуска, британецът отсече, че така му е по-вкусно.

Попитан защо не се върне към по-дългата коса, която имаше преди. Мъри отвърна - Иска ми се, но започна да оредява. Може би ми трябва трансплантация.

Шотландецът определи Роджър Федерер като тенисиста, на когото би искал да е треньор и Рафаел Надал, Гаел Монфис и Ник Кириос като любимите си за гледане колеги.