Две красавици се присъединиха към националния ни отбор и са до Красимир Балъков и футболистите по време на лагера преди евроквалификациите с Чехия (на 7 юни в Прага) и Косово (на 10-и в София). БЛИЦ СПОРТ научи, че на психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова е възложена задачата да работят с играчите в навечерието на важните мачове.

Психотерапевтките провеждат разговори с "трикольорите", вдъхвайки им увереност и допълнителна мотивация за предстоящите двубои. Същата задача Лили и Кети изпълняват отлично от няколко месеца в Локомотив (Пловдив). Двете дами имат немалка заслуга за спечелването на Купата на България от "смърфовете"

Сега и в БФС се доверяват на Лили и Кети, които навлизат все по-сериозно в родния футбол. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

На пресконференцията си вчера Красимир Балъков повдигна завесата и говори за внедряването на психолог сред националите. Селекционерът обаче не разкри кой работи с играчите. БЛИЦ разбра, че това са именно Лилия Стефанова и Кети Вандова.

"Целта на психолога е да успокоим играчите да мислят само за едно. Да реализират това, което искаме от тях, и да имаме шанса да се върнем от Чехия с нещо. Психологът го има в големите отбори, у нас не се тачи. Но аз мисля, че всичко, което се ползва в съвременния футбол, трябва да го ползваме и ние", аргументира се Балъков. 

Красавиците приели с възторг предложението да помагат и на националния отбор, съгласявайки се още на секундата. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020

 


*Снимка: ГЕОРГИ КОЛЕВ/БЛИЦ