През последните няколко седмици водеща новина в световните спортни ежедневници е обвинението в изнасилване от голямата португалска звезда Кристиано Роналдо към Катрин Майорга, което последната твърди, че се случило през вече далечната 2009 година в Лас Вегас.

Е, други обърнаха внимание пък на първата сериозна приятелка на Роналдо като професионалист, която се оказа сестра на бивш футболист на български отбор. Тя се казва Жордана и е малката сестра на бившата бразилска звезда... Марио Жардел, който през 2010 година записа 8 официални срещи за "моряците", в които се разписа веднъж и то срещу Левски при успеха с 1:0, но той дойде в мач от елитната ни юношеска група.  

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Кристиано се хваща с Жордана Жардел 7 години преди злощастното си запознанство с Катрин Майорга (през 2002 година), а славата й на модел се увеличава драстично след връзката й с играча. Инициатор на свалката е Марио Жардел, който по това време е съотборник с Роналдо в Спортинг Лисабон.

Все пак връзката им не продължила дълго, като след раздялата им Жордана се сдоби с голяма слава на модните подиуми в Лисабон. В момента чернокосата сексбомба не се занимава активно с моделство, като вече има дете от бразилския рапър Дон Монтоя.