Райс Мболи ще се покрие за една седмица от футбол, журналисти и камери веднага след мача Порто – ЦСКА. Алжирецът и приятелката му заминават за Карибите, за да се усамотят след края на есенния полусезон, научи БЛИЦ. Двамата вече имат резервация за апартамент в тузарски хотел, намиращ се на остров Мартиника или по-специално в столицата Фор дьо Франс.
 
В този период Мболи ще поддържа връзка единствено с боса на Славия Венцеслав Стефанов, който ще води преговори с руски клубове за трансфер на вратаря.
 
Както е известно, в ЦСКА искат да задържат алжиреца, чийто права са в Славия.  Мболи обаче няма желание да остане при “червените”.
 
“Райс чака мига, в който ще замине за Карибите. Отделил си е тлъста сума, за да си поживее по царски заедно със своята половинка. Момичето имаше здравословни проблеми, но вече е добре и двамата с Мболи чакат момента, в който ще хванат самолета. Той обаче ще поддържа връзка с Венци Стефанов и не е изключено после да лети от Карибите за Русия”, заявиха приближени до алжиреца.