Три спални, панорамна гледка към плажа и невиждан лукс. Апартаментът на Новак Джокович в Маями определено е едно от най-скъпите притежания на световния №1. Жилището струва $6.7 милиона и си заслужава всеки долар.

Сърбинът определи, че апартаментът му във Флорида перфектно отговаря на начина му на живот и е прекрасно място за него и семейството му.

Домът на Новак е един от общо 66 жилища в луксозната стъклена кула, гледките от която са North Shore Park и Атлантически океан. Апартаментите в сградата струват между $2.1 и $13.9 милиона долара.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Допълнително има два басейна, СПА център, фитнес, винарна и библиотека. Мястото е North Beach, така че е далеч от най-шумните части на Маями.

Новак и Йелена заминаха на ваканцията в Марбея – курортен град, който заедно със съседния пристанищен комплекс Пуерто Банус (известен и с гигантските скулптури на Салвадор Дали), принадлежи към най-популярния туристически регион в Испания – Коста дел Сол.

Йелена не успя да изгледа нито един мач на Новак на Уимбълдън, където световният №1 вдигна титлата, но двамата се събраха и прекараха страхотно на плажа, заедно с децата си.