Кристиано Роналдо трябва бързо да наваксва в личен план, след като големият му съперник на зеления терен Лионел Меси се ожени на 30 юни тази година. Голмайсторът на Реал (Мадрид) планира да се врече във вярност на любимата си Джорджина Родригес през август следващата година, съобщават различни португалски медии.

Сватбата би могла да се състои дори още по-рано през юни, ако европейският шампион Португалия не успее да се класира за световното първенство по футбол в Русия следващото лято от 14 юни до 15 юли.

Медиите разкриват и още любопитни детайли от любовния живот на 32-годишния португалец. Голямата звезда на Реал е помолил Джорджина да се омъжи за него с диамантен годежен пръстен за 265 000 евро. Пръстенът е забелязан на ръката й още на 16 септември по време на мача между Спортинг (Лисабон) и Тондела в Португалия.

Едва през юли Роналдо потвърди слуховете, че Джорджина е бременна. По-късно стана ясно, че четвъртото дете на португалеца ще е момиче. Той има седемгодишен син Кристиано Джуниър, а преди няколко месеца се родиха близнаците Ева и Матео.