Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова реши да се пробва в киното по примера на Димитър Бербатов, който получи роля в "Революция X". Сани се изявява като гост-звезда в най-новия български сериал на bTV "Скъпи наследници". Петата от Олимпиадата в Сочи 2014 и четвърта от последното световно първенство.  сподели във "Фейсбук" кадър от снимките, на който е заедно с актьора Дарин Ангелов.

"Толкова е забавно да направя първите си снимки в киното. Благодаря ви Орлин Павлов и Дарин Ангелов, че ми давате най-добрите уроци по актьорско майсторство. Благодаря за възможността да почувствам тази магия. Не забравяйте да гледате сериите! Ще бъде вълнуващо!", написа Сани в социалната мрежа. 

Комедийната драма е от 170 епизода, а сюжетът й се базира върху съвместното съжителство на голямо и колоритно семейство в малко родно селце. То е по принуда там, продиктувана от желанието за огромно наследство. 

Този уикенд на Жекова предстои още нещо доста вълнуващо. Сани гори от желание отново да зарадва публиката в Банско по врема на стартовете от Световната купа, на която България е домакин. Жекова ще участва утре в скоростния сноубордкрос. 

Състезанията в Банско са последни в календара на Световната купа преди Пьончанг 2018. За Жекова това ще бъде четвърта Олимпиада.