Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Партньорът на Мария Шарапова, но на корта - Дитер Киндълман, открехна още малко завесата около рускинята и Григор Димитров. Двамата усилено крият да имат помежду си нещо повече от приятелство, а медиите упорито се опитват да докажат точно обратното. Киндълман, без да назовава Гришо, засили с още слуховете за връзка между световната номер 2 при жените и българския талант.

"Нямам намерение да печеля сърцето й. Преди всичко тя е много щастлива с приятеля си. Той не я ревнува от мен", обяви тенисистът пред "Билд". "Всичко, което мога и не мога да правя, е описано в договора ми", добави той. Нарочно или не обаче, изданието, преди да цитира играча, уточнява "деликатно", че Маша и Гришо са заедно от края на миналата година.

Интересното е, че спортистът има специална анти-секс клауза в контракта си. От него единствено се иска да тренира на максимум срещу Шарапова.

"Нямам право на каквито и да е било любовни истории по време на работа. Това е едно от условията в договора. Работата ми не е никак лека. Мария е много приятен човек, винаги се грижи добре за своите служители, - обяснява Киндълман. - Няма значение къде се намира, всички погледи попадат веднага върху нея. На тренировка трябва така да играя, че от всяка нейна топка да бъде печеливша."