Плеймейтката Ивелина Прунова защити Илия Царски след инцидента на Писта Бургас 2013. Сексбомбата, която е известна като Несебърското Барби, е лице на тима на пилота и използва "Фейсбук", за да каже своята позиция.

"Моля всички гледайте отбора на Царски, за да видите, че победата беше изцяло за Илия.

Той беше няколко пъти умишлено блокиран и съвсем умишлено ударен и избутан в билборда от Камбуров. Пламен Камбуров непрестанно рушеше траектория и задържаше Царски. Камбуров е абсолютен аматьор и е постоянна заплаха за живота на всички състезатели. Надявам се лицензът му да бъде отнет завинаги.

Освен, че едва не причини тежък инцидент на Илия Царски, Пламен Камбуров дори не му се извини и не се заинтересува от здравословното му състояние", написа Прунова.

Както е известно, тежка катастрофа помрачи 5-ия кръг от националния пистов шампионат в Бургас. В инцидента бяха замесени водачът в класирането след 14 обиколки от състезанието на група "Е-Макс" Пламен Камбуров ("Автотранс", Мицубиши Лансър Ево 9) и каращият такъв автомобил действащ шампион на писта Илия Царски ("Автоцар"). Вторият приключи участието си с удар в билборд, а впоследствие обвини колегата си в опит за убийство.