Секссимволът от 90-те години Кармен Електра буквално подлуди порно индустрията в рамките на броени дни. Достатъчно за това беше появата й в документалната поредица „Последният танц“ за кариерата на Майкъл Джордан в Чикаго Булс.

През миналата седмица 48-годишната едрогърда блодинка разказа за креватните си подвизи с бившия играч на „биковете“ Денис Родман. Това накара доста от зрителите да потърсят доказателство за сексуалните умения на звездата от „Спасители на плажа“.

Редица сайтове с порнографско съдържание отчетоха огромен ръст в търсенето на клипове с участието на Кармен Електра. Въпреки че вече приближава 50-те години, актрисата все още е изключително привлекателна и мнозина демонстрираха желание да я видят разсъблечена.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Най-популярният сайт с клипове за възрастни „Pornhub“ обяви, че в седмицата след появата й в „Последния танц“ Кармен Електра е била потърсена 1,7 милиона пъти в архивите на сайта. За сравнение в деня преди излизането на епизода от документалната поредица клипове с бившата половинка на Денис Родман са търсени от 14 976 потребители, а веднага след това бройката е скочила на 393 000. Пикът е бил на 28 април, когато близо 600 000 са потърсили порнографско съдържание със сексбомбата.