След усърдните тренировки и битки за медали вечерите на спортистите в Париж са време за отпускане. За да направят престоя в столицата по-приятен, от местния стриптийз клуб Secret Square пуснаха безплатен вход като изкушение за олимпийците и от това се облагодетелстват вече не само представителите на Великобритания, съобщи американският портал TMZ.

Въпросният клуб се намира недалеч от шикозния булевард „Шан-з-Елизе“ и е близо до олимпийското село. Обичайно цената на входа е 25 евро на човек, но сега всеки с акредитация за игрите не плаща.

Желаещите да използват промоцията обаче трябва да спазват определени правила. Те са подробно обяснени на девет езика на уебсайта на заведението за стриптийз.

„Изисква се подходящо облекло. Всякакъв физически контакт с танцьорките е забранен. Размяната на телефонни номера, имейли и адреси с танцьорките е строго забранена. Правенето на снимки или видеоклипове е строго забранено“, предупреждават от клуба.

За пиенето обаче спортистите ще трябва да извадят портфейлите. Минималната консумация на алкохол в заведението е 20 евро. Коктейлите са по 25. Заведението предлага и бутилки с водка, ром или уиски. Най-евтината е с цена 225 евро, а най-скъпата струва 6000.