ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сексапилната телевизионна водеща Мелиса Сата е считана за една от най-големите мъжемелачки в Италия и само за няколко дни накара всички на Апенините да се чудят в чие легло се вихри в момента.

Миналата седмица се появиха информации, че красавицата омайва президента на Интер Стивън Жанг, а вече я спрягат за нова половинка и един от известните тенисисти Матео Беретини. Слухът тръгна, след като брюнетката беше седнала до 10 години по-младия от нея тенисист по време мача от Евролигата между Олимпия (Милано) и Лион. Жълтите издания на Апенините са убедени, че няма никаква случайност в това.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В момента и двамата са без половинки, след като Беретини би шута на колежката си Айла Томлянович, а 36-годишната журналистка се раздели с бизнесмена Матиа Ривети. През леглото на Сата са минали не един и двама известни мъже, като най-известни са връзките ѝ с плейбоя на италианския футбол Кристиан Виери и Кевин-Принс Боатенг, от който има 8-годишен син на име Мадокс. Тя бе забелязана и в хотел заедно с покойния вече баскетболен ас Кобе Брайънт, което доведе до молба за развод от съпругата му Ванеса.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК