Изневерил ли е Кристиано Роналдо на любимата си Джорджина, питат се всички в Сърбия след пикантна новина за звездата, публикувана в местните медии.

Оказа се, че по време на престоя на националния отбор на Португалия в Белград за световната квалификация, една госпожица от Нови Сад се е добрала до футболиста, въпреки всичките мерки покрай пандемията от коронавирус.

Тя се казва Биляна Драгаш и е натъпкана със силикон. Брюнетката сама се похвали за срещата си с Роналдо и така предизвика лавина от клюки и коментари.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Срещата ни не беше случайна. Чаках го. На летището комуникирахме с жестове. В хотела беше трогателно, не ми стигат думите да опиша чувството. С ръка ме повика да отида до него и ми позволи да се снимаме. Дадох му телефона и той направи селфи“, разказа изкусителката, която сама себе си нарича Мис Биляна и учи за зъботехник.

Вярна фенка

Оказва се, че това не е първата среща между португалеца и сръбкинята. Тя е луда по него и не пропуска случай да го види на живо. „Аз съм голям негов фен. Бях в Будапеща, когато Португалия играеше там, а също в Торино. Той ме позна. Имаме някакви отношения, общуваме, но се държим на дистанция един от друг. Нищо не се е случило между нас“, оправда се мацката.

„От „Маракана“ избяга, но не и от Биляна“, написаха медиите в Сърбия, припомняйки инцидента от края на мача Сърбия – Португалия, който завърши 2:2. В последната минута Кристиано вкара редовен гол, но съдията прецени, че топката не е преминала голлинията и го обвини. Бесен, Роналдо захвърли капитанската си лента и напусна терена.