Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо направи полудя в Белград, който е само на 400 км от София. Той беше бесен, след като съдиите му отмениха чист гол по време на световната квалификация между Сърбия и Португалия (2:2).

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

В последните секунди се разигра истинска драма с бурни протести от страна на Кристиано Роналдо, който очакваше да му бъде признат победен гол. В 93-ата минута съдията Дани Маккели взе решение играта да продължи, въпреки че останаха сериозни съмнения, че топката е преминала с целия си обем голлинията.

Секунди преди това Нуно Мендеш центрира в наказателното поле на Сърбия към Кристиано Роналдо. Вратарят на домакините Марко Дмитрович излезе неразчетено, за да пресрещне нападателя, който прокара топката под плонжа му, но Стефан Митрович направи шпагат и изчисти топката.

Роналдо започна да протестира, а след това от гняв хвърли капитанската си лента и със знаци показа на съдията да свири край на мача.

„Да бъда капитан на националния отбор на Португалия е най-голямата гордост и привилегия в живота ми. Винаги давам и ще дам всичко за моята страна. Това никога няма да се промени. Но има трудни моменти, с които да се справим, особено когато чувстваме, че цяла нация е ощетена. Точно сега вдигнете глава и се изправете пред следващото предизвикателство! Хайде, Португалия!“, написа Кристиано Роналдо в „Инстаграм“ след края на срещата в Белград.