Новината, че футболният тим на Лудогорец ще се появи на местна сцена чак след две седимици, разочарова не само най-верните фенове на отбора. Тя разби сърцата и на труженичките на платената любов от Разград и околните села, които очакваха с нетърпение появата на скъпоплатените зведи в Делиормана.
 
Най-вещите в занаята дори вече са разузнали в кой хотел щели да отседнат играчите. По собствени канали те научили кой от тях е с най-голяма заплата и още отсега са разиграли стратегията за превземане на техните сърца.
 
Източник на БЛИЦ съобщи, че заради консервативните порядки в Делиормана, най-желан от практикуващите най-древната професия “пеперудки” е бразилецът Шоко. Те били категорични, че младокът с току-що наболи мустачки може и бъкел да не знае български, но те били готови да му говорят на “френски”, за който не се изисквало много познания.
 
Както е известно, заради лошите атмсферни условия в Разград и продължаващия ремонт на стадион “Дянко Стефанов” Лудогорец тренира в Сандански. Треньорът Ивайло Петев разкри, че неговият тим ще се прибере чак на 14 март, пет дни преди първия домакински мач срещу Добруджа.
Мехмед ХОДЖОВ/ БЛИЦ