ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Една от най-богатите и красиви жени в света Жизел Бюндхен е е закупила самостоятелна къща през февруари 2022 година преди развода си с голямата звезда на американския футбол Том Брейди. Това предполага, че бразилката, която е известна като един от ангелите на Victoria’s Secret, е очаквала раздялата с известния спортист, съобщава Hola.

42-годишната майка на две деца е придобила сравнително скромна къща, тип вила, в квартал Сърфсайд в Маями за 1,25 милиона долара. Къщата е с площ от 1890 квадратни фута, безупречно реновирана е и е описана като мини бижу. Тя разполага с три легла и 2 бани, отворена кухня с бар за закуска и уреди от най-висок клас. 

Разположената в изключително търсения квартал Сърфсайд къща е само на няколко пресечки от плажа, в близост до някои от най-добрите ресторанти в Маями, а в околността има и елитни училища.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Том Брейди и Жизел Бюндхен се разделиха след 13 години брак. Бившата двойка обяви на 28 октомври, че е финализирала развода си.

45-годишният куотърбек е най-успешният играч в историята на Националната футболна лига (НФЛ) на САЩ. Той е седемкратен шампион и лидер по брой победи, пасове, подадени ярдове и подавания за тъчдаун.

Брейди и Бюндхен имат две деца - Бенджамин, роден през 2009 година, и Вивиан, родена през 2012 година. Куотърбекът има още един син - Джон, който е от негова връзка преди да срещне бразилския супермодел.

Жизел Бюндхен в продължение на 15 години (от 2002 до 2017 г.) беше най-високоплатеният модел в света. Според сп. „Форбс“, само за 2016 г. приходите ѝ се равняват на 30,5 милиона долара. През последните 10 години заема място в Топ 100 в класацията на същото списание за най-влиятелните жени в света.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК