Нова сензационна версия пласира списание Hello в Испания за раздялата между поп звездата Шакира и Жерар Пике от Барселона. Според източник на изданието двамата са скъсали още в края на февруари заради отчуждаване, а не на изневяра. Шакира всячески опитвала да спаси връзката, но чашата преляла, след като разбрала, че Пике бързо ѝ намерил заместница.

Между временни испанските медии разкриха и как точно Пике се хванал с мистериозната русокоса дама, с която бе хванат в изневяра. Тя работи като сервитьорка в известен бар и е първа дружка на гаджето на съотборника му Рики Пуиг, с когото напоследък често се веселили.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Медиите разпространиха и фотопортрет на 23-годишната изгора на футболиста, направен по описание на журналистката Лаура Фе, която първа разкри за любовната афера. Според описанието става въпрос за ниска жена, с червени бузи, изразени скули и плътни устни.

Пике посещава семейния дом, но само за да вземе и след това върне синовете си Милан и Саша за училищните им занимания или тренировки, а иначе живее в ергенския си апартамент, който купи за 4 милиона евро още преди да се запознае с Шакира през 2010 година. Двамата са си разделили грижата за децата, а вчера певицата беше снимана на улицата в Барселона с огромна кутия пица.