ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Новата приятелка на Жерар Пике изживява трудни моменти заради бившата му Шакира, която пусна песен и в нея прави на пух и прах връзката си с бившия футболист на Барселона.

Клара Чиа Марти изпаднала в депресия и изобщо не излизала от вкъщи, местейки се в дома на родителите си, откъдето работи дистанционно.

„Имаше нужда от убежище. Не е лесно да си само на 23 и да си в устата на цяла Испания и цял свят“, обясни журналистът Саул Ортис.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Преди да се скрие, я спираха на улицата и пееха парчето на Шакира в лицето ѝ. Вече всички я познават, а тя е доста срамежлива“, допълва колегата си Лорена Васкес.

Става въпрос за песента на Шакира Bzrp Music Sessions, Vol. 53, която се изкачи до второ място в класацията Top 50 Global на музикалното приложение Spotify само няколко дни след премиерата. В нея колумбийската певица осмива жестоко Пике, с когото се разделиха след 12 години връзка, а пее и за Клара.

Междувременно на галата за наградите Esland 2023, която се проведе в Мексико, се случи нещо неприятно за Жерар Пике. По време на излъчването на видео, в което той се появява заедно с неговия испански бизнеспартньор Ибай Лянос, който е инфлуенсър, се чуха освирквания срещу бившия защитник. Според някои фенове всичко е заради случилото се с певицата през последните седмици, но други припомниха ироничен коментар на бившия футболист за отбора на Мексико по време на Мондиал 2022 в Катар.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК