Мария Шарапова не може да преживее раздялата с Григор Димитров. Двамата скъсаха през лятото, като се появиха най-различни информации за причините. Първоначално се говореше, че самата рускиня е била дузпата на нашето момче. После тръгна новината, че взаимно са си казали „сбогом”. Други пък гласяха, че Гришо сам е решил да сложи край на любовта си с Маша, защото още тогава бил срещнал Никол Шерцингер, макар че връзката му с американската певица излезе наяве далеч по-късно. 

Сигурни източници на „ШОУ” разкриха, че Шарапова продължава да рони сълзи по хасковлията. Особено в последните седмици, когато засипала телефона и скайпа му със съобщения. Мария искала двамата отново да се съберат и правела неистови опити 

да спечели отново 
сърцето на Гришо

На Григор обаче хич не му е до Маша. За него това е приключена връзка и твърдо няма връщане назад.
Chuguna 2_5.jpg
„Шарапова е все още луда по него. Тя е побесняла от ревност, когато разбрала, че той вече движи с Никол Шерцингер. Върхът на недоволството и настъпил в първите дни на Нова година, когато се появи онази снимка. Нали си спомняте – на фотоса ясно се вижда как Гришо целува страстно Никол по устните. Мария направо превъртяла от злоба. След този случай в рамките на един ден тя изпратила над 10 смс-а на Григор”, издадоха близки до най-добрия ни тенисист, който пропусна да спечели турнира в Сидни.

Там на финала той отстъпи в повече от интересен мач на сърбина Виктор Троицки. Преди двубоя Маша пак задействала съобщенията, отправяйки десетки пожелания за успех на бившето си гадже. Гришо от своя страна не отговорил нито веднъж на Шарапова, което още повече я подлудило.

В момента двамата са в Мелбърн, където вече стартира Откритото първенство на Австралия. Според запознати Мария опитала да си резервира място в хотела, където е настанен Григор Димитров. В последния момент обаче хасковлията се преместил в друг хотел и Маша останала с пръст в устата.

„Шарапова е затворена страница за Гришо. Каквото било – било. Сега той мисли само и единствено за Никол Шерцингер. Двамата са лудо влюбени, въпреки че американката е с цели 13 години по-голяма от него. Но за Григор това не е проблем. Напротив – знаете, че той си пада по каките”, припомнят от обкръжението на най-добрия български тенисист.

Гришо признавал, че Никол е царица в секса. 

Правела пълна 
програма в леглото

и успявала да му достави максимално удоволствие. Пред аверите си обаче Григор не искал да сравнява коя от двете е по-добра в занаята. Аргументирал се с думите, че това са прекалено интимни неща, които ще запази за себе си.
Най-прясната информация, свързана с отношенията му с Никол Шерцингер, е повече от любопитна. Двамата планират да отскочат до Хавайските острови – родното място на американската певица. Гришо твърдял, че е обиколил целия свят, но никога не бил стъпвал на Хаваите. 

Пътуването до екзотичното място, намиращо се в Тихия океан, е планирано веднага след като Григор приключи участието си на „Аустрелиън Оупън”. 

„Родителите на Никол живеят там. По всичко личи, че тя ще ги запознае с Гришо. Не си правете обаче никакви изводи и заключения. Имайте предвид, че Шерцингер е водила на Хаваите и доскорошния си любовник Люис Хамилтън. Трикратният световен шампион във „Формула 1” даже стана повече от близък с бащата на Никол. Често се чуваха, та и виждаха. Ама накрая британецът и певицата се разделиха”, разказват наши информатори.
Chuguna 1_7.jpg
Те твърдят, че Гришо не правел никакви планове за нищо. Живеел ден за ден и се наслаждавал на настоящата си любов с красивата американка. За него по-важното било, че откакто се залюбил с нея, взел да възвръща позагубената си спортна форма.
„Това, че не спечели финала в Сидни, не означава, че в момента не играе добър тенис. Днешната му игра е на светлинни години по-добра от тази през миналата година. Вижте само какво нещо е любовта. Дава ти криле и ти политаш нагоре. Естествено, Гришо си има едно наум, защото много добре знае колко е болезнено, когато паднеш от високо. Вече го е преживявал”, твърдят авери на родения през 1991 година тенисист.
Георги МАКРИЕВ