Директорът на Александровска болница д-р Костадин Ангелов познава от раз как ще завършват футболните мачове от Мондиал 2018. Специалистът, освен добър доктор и успешен ръководител на болничното заведение, се оказа и отличен познавач в прогнозите. Това стана ясно от гостуването на Ваня Джаферович в "120 минути" по bTV.

Хърватинът, който игра с успех в Берое и Локомотив (София), изказа специални благодарности на д-р Ангелов. Директорът на Александровска болница влизал в ролята на "спасител" за Джаферович, който преживява изключително емоционално победите на родината си на Мондиал 2018. Снощи хърватите отново бяха замесени в драма с дузпи, като този път елиминираха домакина Русия и им предстои полуфинал с Англия (в сряда от 21:00 часа). 

"Понеже покрай мачовете на Хърватия не съм добре здравословно, д-р Ангелов все се намесва и ме успокоява с думите "Ще биете, ще биете, я по-спокойно!". Коце, благодаря ти, обичам те!", обърна се Ваня Джаферович към шефа на Александровска болница, който е известен в лекарския бранш като отлично подготвен специалист. Очевидно е спец и във футболните прогнози...

Гостуването на Ваня Джаферович в bTV

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ