Семейната драма на Мауро Икарди и Уанда Нара, която разтърси футболния свят в последните дни, явно приключи с шокиращ развой. В рамките на няколко дни раздялата между двамата беше една от основните теми на спортните новини.

Причина за раздора беше поредната изневяра на футболиста на ПСЖ. В резултат на това блондинката, която освен съпруга е и агент на аржентинския национал, си стегна багажа, взе децата и напусна семейния дом в Париж. Двамата дори подписаха документи за развод и се очакваше с това да приключи осемгодишната им любовна история. Сега обаче стана ясно, че Мауро и Уанда отново са заедно.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“Снимките, които качвах в последните месеци, показваха колко сме щастливи. Бях много наранена от случилото се. Всеки ден исках развод от Мауро. Когато той разбра, че няма връщане назад, ми каза, че не можем да продължаваме по този начин и ако това е начинът да сложим край на болката, трябва да го направим. Отидохме при адвокат. След два дни Мауро прие всички условия и подписахме споразумението. На следващия ден той ми написа писмо, каквото никой не ми е писал: “Дадох ти всичко и сега имаш всичко. Надявам се да си щастлива, защото това ще направи щастлив и мен”, разкри Уанда Нара в „Инстаграм“.

„Тогава осъзнах, че да имам всичко всъщност е нищо, ако не съм с него. Сигурна съм, че този труден период, през който преминаваме, ще заздрави връзката ни и семейството ни. Най-важното е, че и двамата имахме свободата да приключим 8-годишната си история, но уморените ни от плач души избраха да сме един с друг. Обичам те, Мауро Икарди”, допълни едрогърдата блондинка в публикацията си.

Текстът, споделен от Уанда Нара, събра повече от 1,4 милиона харесвания. Интересното е, че профилът ѝ в социалната мрежа отново е харесан от Мауро Икарди. Тя също отново следва футболиста. Това отново е част от обрата в отношенията между двамата. Те бяха спрели да следват профила на своята половинка след скандала с изневярата. Уанда дори премахна всичките си общи снимки с аржентинския футболист.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)