"Най-секси Супербоул в историята!", "Най-горещото шоу в света!", "Жега в Маями заради Супербоул!" - с подобни коментари екзалтирани фенове описаха впечатленията си от финала по американски футбол на САЩ рано тази сутрин, спечелен от Канзас Сити Чийфс с 31:20 над Сан Франциско 49-ърс.

Не мачът обаче прикова вниманието, а очакваното от милиони шоу на почивката, в което латино звездите Дженифър Лопес и Шакира взривиха сцената с изпълненията си. 50-годишната половинка на бейзболната звезда Алекс Родргес - Дженифър Лопес и 43-годишната Шакира - гадже на защитника на Барселона Жерар Пике, показаха, че възрастта е само число за някои хора.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Най-гледаното спортно събитие в САЩ определено беше такова според тв рейтингите, а целият свят не спира да говори за двете певици, които разгорещиха феновете с движенията си на сцената.

Интересното е, че пуерториканката и колумбийката няма да получат нито долар за голямото шоу, което направиха и за което само пиротехниката и специалните ефекти за 15-те минути струваше невероятните 10 милиона долара - пари, които най-големите компании в света платиха за само минута телевизионна реклама по време на мача.

Вижте видео и снимки от шоуто на Шакира и Джей Ло:



снимки: Getty Images / Guliver