ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ръководството на Левски организира обяд за легенди на клуба в навечерието на коледните и новогодишните празници.

Мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и Станимир Стоилов посрещнаха в столичен ресторант знаменити "сини" футболисти - Стефан Аладжов, Кирил Ивков, Добромир Жечев, Георги Цветков, Стефан Павлов, Янко Кирилов, Владимир Николчев, Войн Войнов, Емил Велев, Емил Спасов, Петър Петров, Пламен Николов, Кирил Вангелов и Николай Тодоров.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Изключително се радвам да видя част от хората, които са писали част от историята на любимия ни клуб, и то със златни букви. Хора, с някои от които съм имал удоволствието да играя. Повечето съм ги гледал в захлас и дотогава дори не съм се замислял, че мога да стигна до първия отбор. Хора, от които изключително много съм се учил. Пожелавам ви приятно прекарване на коледните и новогодишните празници. Всички близки и приятели да са ви живи и здрави, и най-вече вие. Нздраве!", обърна Сираков към ветераните.

"Макар и символично, решихме в последния момент, във вихъра на събитията, да огранизираме това тържество. Пожелавам ви от сърце много лично щастие и да се радвате на успехи на любимия си клуб от догодина, както сте го правили преди много години и сте били участници, и сте ги извоювали тези успехи”, каза изпълнителният директор Иво Ивков.

Oще снимки от събитието!

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023