Пандемията от COVID-19 тотално обърка спортната 2020 година. Отпаднаха двете най-чакани събития - Олимпиадата в Токио и европейското по футбол. Но не само. Отделно редица първенства по цял свят бяха отложени във времето, а след това проведени при безпрецедентни мерки за сигурност и без публика. Въпреки това спортът се завърна и показа, че може отново да предизвика усмивка по лицата на феновете и да ги накара поне за малко да забравят напрегнатата обстановка по света.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Тенисът и футболът определено дадоха най-много поводи за смях, а всичко започна, докато спортистите бяха се затворили у дома за няколко седмици с надеждата, че "бурята" ще отмине. Когато заговорим за първите дни на COVID-19 в Европа в началото на годината, няма как да не се сетим за жонглирането с тоалетна хартия, в което се включиха не една и две настоящи и футболни звезди.
 

И докато футболистите се забавляваха и заедно с това поддържаха форма, треньорите им иззеха цялото внимание на футболните фенове.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер стресна мнозина, а след това предизвика бурен смях с препоръката играчите му да тренират у дома с любимите си жени, докато са затворени и да го правят в... "задния двор". "Да наблегнат на завършващите удари и движения! Дано половинките им се справят добре и да им помагат в това", каза Солскяер и прикова вниманието на мнозина.

След сериозната работа у дома - едни в задния двор, други, където могат, дойде време шоуто да продължи и футболът се завърна по терените.

Тогава футболните треньори бяха онези, които предизвикаха усмивки у феновете. 

Над всички беше мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо, който тръгна да търси избягалия по малка нужда в съблекалните Ерик Дайър в двубоя с Челси от турнира за Купата на Лигата.

Човек от треньорския щаб на бразилския Сантос пък развесели феновете на тима преди мач, след като се уплаши от дистанционния термометър и помисли, че насочват пистолет към главата му.

 

Пандемията от COVID-19 направи така, че много хора загубиха работата си и трябваше да се преориентират в друга сфера, а футболната звезда Лаутаро Мартинес показа, че определено не би се справил на село. Аржентинецът показа как дои крава, но след само един критичен поглед от нейна страна, подскочи като ужилен и избяга.

Футболната тема приключваме в резултатите от английската Висша лига и италианската Серия "А", съобщени от ганайския комедиен актьор Акваси Боади, превърнал се в хит със специфичното си произношение на имената на отборите.
 

Животът по време на пандемия определено не се отрази добре на представителите на силовите спортове. Европейският шампион по бокс Сам Максуел накара хиляди да паднат на пода, но не след удар в зъбите, а от смях, след като сам се нокаутира при опит да им покаже как да бъдат във форма.

 

2020-а определено трябва да е щастлива за руския културист Юрий Толочко, който се сгоди и ожени. Дотук нищо смешно, до момента, в който не стана ясно, че избраницата му е надуваема секс кукла.

Големите приятели на тенис звездата ни Григор Димитров - Анди Мъри и Стан Вавринка определено се оказаха забавни по време на пандемията. Шотландецът и швейцарецът накараха всички да се смеят, като майката на Мъри Джуди също допринесе за доброто настроение. Повод за шега станаха прическата на Вавринка, малките п*шки в тениса и изявите на г-жа Мъри в социалните мрежи.

Andy Murray insists he's got a 'tiny penis' despite Rob Beckett's 'massive'  claims and jokes he's due a hair transplant

Когато говорим за тенис и чувство за хумор, няма как да пропуснем Новак Джокович. Сърбинът и италиански журналист накараха феновете да се посмеят преди пандемията да удари Европа и света.