Екин-Су Чюлчюлоглу, за която се твърди, че е новото гадже на Григор Димитров, е била засечена в компанията на детето-чудо на Реал (Мадрид) Арда Гюлер, който набързо я спечелил за фен на "белия балет".

Двамата се засичат във фитнес център скоро след финала на Евро 2024 през юли и Екин-Су не пропуска възможността да сподели момента със снимка. 

Красавицата публикува закачливо съобщение, с което разкрива, че турският тийнейджър е причината да стиска палци за Реал, пише "България днес". Дали тази среща в тренировъчната зала е имала своето продължение - историята мълчи.

Знае се, че Арда има сериозна приятелка - Дуру Нейман. Докато Арда Гюлер носеше екипа на Фенербахче преди преминаването в Реал (Мадрид), гаджето му играеше баскетбол за Галатасарай. Няма информация за това как Дуру е реагирала на снимката на Арда с Екин-Су, която е победителка от британското риалити "Островът на любовта".

Красавицата изкара бурен романс с Давиде Санклименти, нейния партньор в популярното телевизионно шоу. Двамата са гаджета до февруари 2024 г., когато се разделят окончателно. След победата си в "Островът на любовта" Екин се изявява в още две предавания в Англия - "Танцувай на леда" и местния "ВИП Брадър", както и в едно американско телевизионно шоу.

За връзката на Екин-Су с Григор Димитров първи написа британският таблоид "Дейли Мейл". Изданието твърди, че двамата са имали поредица от тайни срещи. 

Според мълвата Гришо и Екин са се запознали чрез общи приятели. Виждали са се в Лондон, Париж и Монте Карло. Димитров и Су се опитали да запазят връзката си дискретна, но били засечени на романтична разходка в столицата на Франция.