Баскетболните национали на Сърбия спечелиха бронзовите медали на олимпийските игри в Париж, а церемонията по награждаване беше запомняща се. В социалните мрежи се появиха кадри, от които ясно личи, че Никола Йокич и съотборниците му са на градус. 

Сръбските звезди се смееха и побутваха, дори се клатушкаха. 

Капитанът Богдан Богданович не видя, че президентът на Международната федерация по баскетбол (ФИБА) Шейх Сауд Али ал Тани от Катар му дава плакат след медала, тъй като се радваше на актьора Омар Си от сериала "Люпен", който седеше на първия ред в залата в Париж. Наложи се Ваня Маринкович да му показва, че шейхът чака. 

Причината за поведението на сърбите бързо стана ясна. Баскетболистите спечелиха бронза около обяд в събота, побеждавайки Германия с 93:83. Вечерта беше мачът за златото, в който САЩ се справи с Франция, а чак около полунощ беше награждаването. 
 
През това време сърбите празнуваха. Йокич и компания бяха заели места в заведение в Париж, където пиеха бира, пушеха пури и пееха. 

И след прибирането в Сърбия звездата на Денвър продължи да разпуска. Йокич беше забелязан да наблюдава надбягвания с коне с бира в ръка.

ВИДЕО ОТ КУПОНА!