Легендата на Барселона Христо Стоичков изригна мощно срещу врага Реал (Мадрид). Този път Камата избра социалната мрежа "Туитър", за да прободе за пореден път "белия балет" по повод загубата на Кристиано Роналдо и компания с 0:2 от Селта във Виго. Това поражението сложи край на надеждите на Реал за титлата в Примера дивисион, а както е известно Ицо е бивш треньор на Селта.

Стоичков, който в момента се изявява като коментатор, публикува в профила си в "Туитър" снимка на опърлено прасе с текст: "Това се случи във Виго."

Фотосът предизвика вълна от възмущение сред феновете на Реал (Мадрид), които отговориха на българската легенда, че мадридският гранд пести сили за финала в Шампионската лига срещу Атлетико (Мадрид) на 24 май в Лисабон.

Стоичков не се отказа от подигравките и пусна нова снимка, този път на скелет върху пейка, придружена с ироничния коментар: "Така се чака десетата купа на шампионите.". Камата визира 12-те години, които изминаха от последния триумф на Реал в турнира на богатите.


0000000000_stoi4kov_prase.jpg


0000000000_stoi4kov_skelet.jpg