Христо Стоичков имаше повод да празнува снощи, въпреки отпадането от турнира за Купата на България. Воденият от него Литекс победи с 2:1 "Левски", но един гол не достигна на тима му да се класира на 1/2-финалите. В ложите на Градския стадион в Ловеч бяха съпругата на Ицо - Марияна и щерка им Михаела.

Жената на футболната легенда имаше рожден ден вчера и Стоичков много искаше да я зарадва с бой над "Левски". Крайният успех не беше за Литекс, но въпреки това Камата купонясва. Ицо и Мика ощастливиха Марияна, с която се почерпиха тази нощ. Голямата им щерка се похвали за партито, публикувайки снимка на щастливите й родители с тортата.

Мика честити рождения ден на майка си, като написа следното във "Фейсбук": "Честит рожден ден на Жената, която ме е родила, Жената, която ми е показала какво е да имам истинска приятелка, Жената, която ми дава най-уникалните съвети на света, Жената, която ме кара всеки ден да бъда по-добър човек и ме е научила на истинска обич. Тази прекрасна Жена си ти Мамо, обичам те!!! Да си жива и здрава!!!", написа Мика Стоичкова.

mika.jpg

ico_mar.jpg

mik.jpg