ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Христо Стоичков прави фурор на зимния мондиал по снежен футбол в швейцарския курорт Ароза. Във вълнуващата надпревара участват редица известни имена, а съотборник на Камата в световния отбор е Петър Александров, който живее в Швейцария. 

Капитанът Христо Стоичков изригна с хеттрик във вратата на състава на немските легенди, донасяйки победата с 3:2. Световният отбор изоставаше с 0:2, но Камата демонстрира отлична форма и засенчи всички, превръщайки се в герой.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Най-много обичам Германия да ни поведе с 2:0, да им вкарам три гола и да ги бием!", написа Стоичков в страниците на бранда си H8S, показвайки две снимки от двубоя. 

По-рано БЛИЦ съобщи, че в първата среща в Ароза Камата вкара и на легендите на Нидерландия при загубата на световния отбор с 2:3. 

В турнира на малки вратички на заснежен терен участват четири отбора, а всички мачове се играят днес. Другият състав е на домакините от Швейцария.

На финала Стоичков и световният тим ще се изправят срещу нидерландците. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

Най-много обичам Германия да ни поведе с 2:0, да им вкарам три гола и да ги бием! ️

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Петък, 20 януари 2023 г.

 

Легендарният Христо Стоичков вкарва и в снега

Легендарният Христо Стоичков вкарва и в снега ️ https://blitz.bg/sport/svezho/stoichkov-kapitan-na-svetovnoto-prvenstvo-belezhi-i-v-snega-videosnimki_510679.html

Публикувахте от Blitz Sport в Петък, 20 януари 2023 г.

 

 

 

Припомнете си как Германия ни поведе с 2:0 в квалификациите за Евро`96, след което ги обърнахме до 3:2 (Стоичков вкара два гола от дузпи, а Емил Костадинов бе точен за крайния успех):