Христо Стоичков изненадващо се появи в София и направи дует със сръбския фолк идол Мирослав Илич. Двамата пяха пред близо 500 гости на 60-ия рожден ден на Венци Рангелов, дългогодишен шеф в системата на МВР и кумец на Камата, информира "Труд". Кавалерът на „Златната топка“ прекара само 14 часа в България, напускайки за една нощ Мадрид. Там от седмица той работи за тв гиганта „Унивижън“ по отразяването на финала в Шампионската лига - Тотнъм - Ливърпул.

Празненството в столичен хотел събра множество популярни лица – министри, олимпийски шампиони, известни лекари, бизнесмени тежка категория... Повечето от поканените като гости звезди на шоубизнеса се изявиха и на импровизираната сцена – Михаил и Кристина Белчеви, Орлин Горанов, Краси Радков, Володя Стоянов, Ивайло Гюров и Анелия. Водещ беше гласът на „Дарик“ радио Иво Райчев, който четвърт час чете поздравителни адреси от различни институции. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Ку-Ку Бенд, духовият оркестър на Етрополе и трубачи от Сърбия вдигнаха на макс емоциите на купона на юбиляра. Известният като патрон на много благотворителни инициативи Венци Рангелов и сега не пропусна да направи пореден жест като отказа подаръци и събира средства за деца на загинали служители на МВР. Той обяви, че се
пенсионира от системата, но ще продължи с дългогодишното си хоби – треньор и мениджър на третодивизионния Сливнишки герой (Сливница). 

Снимки "Труд":