ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

“Златната топка“ отива на Световната купа по ски алпийски дисциплини. Христо Стоичков ще занесе своя най-ценен трофей в Банско и за първи път неговата „История“ ще се разписва високо в планината. 

Никога в живота си Камата не е празнувал рожден ден с толкова много хора. Събитието ще е на едно от несравними с красотата си кътчета в България – Бъндеришка поляна. Там отново Банско е домакин на едно от най-големите международни състезания, които ще има у нас през годината.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Искам да изкараме един страхотен ден", каза най-големият ни футболист във видео обръщение в страницата на бранда си във "Фейсбук". 

"Знаете, че навършвам 58 години. Спомените са големи - 5 шампионски титли на Испания все с №8. Очаквам ви на Бъндеришка поляна в 14:30 часа! Знаете, че Банско ми е на сърцето“, добави Камата. 

Подписването на книгите ще продължи точно два часа и половина в пресцентъра на Бъндеришка поляна.

Банско става първият град в България, който ще види представяне на неговата „История“ през 2024 година. А тя има специално значение – навършват се три декади от великото американско лято. Книгата, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“, е в петото си издание и вече мина 75 000 тираж. 

Следващата планинска спирка е на 16 февруари, когато Стоичков ще зарадва феновете си в Самоков и Боровец.