ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Очакваният от цял свят бой между милиардерите Илон Мъск и Марк Цукърбърг ще предизвика улични безредици в Рим. Жителите на града ще излязат по улиците, ако мачът между двамата се проведе в Колизеума. Това предупреди световноизвестният археолог Дариус Арая.

Както е известно, спортните фенове вече няколко седмици тръпнат за подробности за предстоящия мач между Мъск и Цукърбърг по правилата на ММА. През тази седмица се появи вероятността двамата да се бият в най-известната арена на гладиаторски битки в целия свят. Дори се заговори,, че поканата е била направена от италианското министерство на културата.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Не сме правили такова предложение. Ако Мъск и Цукърбърг искат да изнесат представление в Колизеума, това може да се случи, но в него не бива да има никакви форми на насилие“, обявиха от италианското министерство на културата.

„Много примамливо звучи, че двама от най-богатите мъже на планетата може да се бият в историческата арена на гладиаторите. Това би било прекрасно. Опасявам се, че това няма да бъде прието добре от жителите на Рим, които пазят много ревниво историческата ценност на Колизеума. Убеден съм, че улиците ще са изпълнят с протестиращи хора. Заради огнения характер на италианците дори се страхувам, че ще се стигне до безредици“, заяви Арая.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!