ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Двама от най-богатите мъже в света Марк Зукърбърг (39 г.) и Илон Мъск (51 г.) подлудиха света с лютите си закани за физическа битка помежду си.

Собственикът на Twitter се озъби на колегата си от Facebook, който е известен с уменията си в бразилското джиу-джицу и предизвика на мач в клетка. Зукърбърг бързо прие и отвърна - "Само ми прати местоположение и идвам".

Букмейкърите в САЩ бързо надушиха големите пари и обявиха коефициенти за боя между бизнесмените.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Зукърбърг е с 12 години по-млад. Може да избяга няколко километра, а след това да направи 100 набирания, 200 коремни преси и 300 клякания. Затова коефициентите ни са в негова полза", коментира шеф на един от големите букмейкъри в САЩ. 

Така при заложени 160 щатски долара за Зукърбърг ще спечелите 100$, докато при заложени 100$ за Мъск ще приберете чисти 140$.

Фенове пък засипаха интернет с коментари и обявиха, че са готови са заложат пари за Мъск, определяйки го като боец в тежка категория.

В манията по залаганията за мача се включи и шефът на световната ММА федерация Дейна Уайт, който каза, че е в готовност да включи двамата в една от бойните си гала вечери.

"Може да направим всичко официално. В ринг, с фенове и съдии, а хората ще могат да залагат пари на това", заяви Уайт.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!