Гимнастичката Невяна Владинова е видяла голям зор, докато свали гаджето си. Чаровната плевенчанка има връзка с Веселин Манолов, популярен в танцовите среди като танцьор на брейк, а иначе счетоводител по професия. Двамата се срещат на "Герена", където в съседни зали тренират всеки ден. За да му спечели сърцето, Неви тичала след него с месеци. Весо се дърпал, колкото и странно да звучи това при положение, че такава красавица като Владинова те желае...

"Поглеждахме се, беше ми интересно, просто като нещо различно от художествената гимнастика. Ние бяхме гимнастички, смотани, бих казала даже. Той ни направи впечатление. Беше по-различен от всички останали", разказва Владинова как с нейна приятелка често са надничали в залата на брейкърите.

За разлика от нея, Весо не бил особено впечатлен от засуканата грация. И докато избраникът й не проявява кой знае какъв интерес, Неви започва постепенно да се влюбва в бъдещия си сериозен приятел.

"Бях си я харесал, но не бях влюбен. След това тя доста време ме преследваше. Търсеше ме, аз се дърпах, но малко по малко всъщност видях, че тя е човекът за мен", разказва нейният любим. 

Както е известно, двамата имат годеж, който обаче е отложен заради спортната кариерата на Неви. Грацията има амбиция за силно представяне на олимпийските игри в Токио през 2020 година.