ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кубинското чудовище Михаин Лопес дели хотел с футболистите на ЦСКА в Тетевен, където "червените" са на подготовка. Припомняме, че 41-годишният борец спечели четвъртата си олимпийска титла на Игрите в Токио в тежка категория, а в кариерата си пет пъти е ставал и световен шампион.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Лопес и съотборниците му от националния отбор по борба на Куба също като българските си колеги са на подготовка в Тетевен. Лагерът им е преди световното първенство в Белград следващата седмица - първа олимпийска квалификация.

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов не пропусна да се снима за спомен с Лопес. Здравенякът понесе във въздуха Митко, който вчера навърши 30 години. Евтимов публикува в социалните мрежи две снимки от срещата с кубинската звезда в ресторанта на хотела. 

"Михаин Лопес - 4 пъти олимпийски шампион и едно малко момче", написа Евтимов към фотосите.

Както е известно, ЦСКА утре ще играе контролна среща с Литекс - от 10:30 часа на стадиона в Тетевен.

Националите ни по класическа борба направиха контролни срещи с кубинците на базата в балканското градче. Михаин Лопес и компания избраха да тренират у нас за втори път преди важен старт. Кубинците бяха в България и преди олимпийските игри в Токио.

Луис Орта, друг златен олимпийски медалист, също се подготвя у нас. На Игрите в Токио обаче той спечели титлата в категория до 60 кг, а сега ще атакува квотата в по-горната категория до 67 кг.

Схватките в Тетевен бяха изгледани от президента на федерацията ни по борба Христо Маринов, от Армен Назарян, който отговаря за националните отбори, в заниманията се включиха и по-младите ни борци, водени от националния треньора на юношите Юлиян Георгиев.

Класиците пътуват за Белград на 20 септември.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


* Снимка: Profimedia.bg


* Снимка: БФБорба


* Снимка: БФБорба