Скандалният мач за шампионската титла в Кипър нагорещи страстите. Двубоят между АЕЛ с треньор Ивайло Петев и АПОЕЛ бе прекратен в събота около 52-ата минута след инцидент. Фенове на домакините замеряха скамейката на гостите, след което в болница бяха откарани лекарят и играч от АПОЕЛ. Резултатът бе 0:0, а решение какво ще се случва от тук нататък все още няма. Шефовете на АЕЛ настояват двубоят да се доиграе или преиграе, но ако бъде присъдена служебна победа на гостите, те ще станат шампиони за сметка на Петев и АЕЛ. На българския треньор и отбора му трябва една точка, за да триумфира с титлата.

На трибуните бе и една от известните кипърски манекенки и участнички в риалити предавания Франческа Мела. "Отидох на стадиона три часа преди мача. Видях хиляди фенове на АЕЛ да пеят заедно в подкрепа на любимия си отбор. След това обаче хиляди хора бяха принудени да напуснат стадиона разочаровани и с наведени глави. Поведението на един или няколко души отне целия труд на треньора и футболистите през целия сезон. Отне надеждата и щастието на останалите хиляди хора, които очакваха шампионската титла", отприщва гнева си Франческа.

"Разбира се, че осъждам и тези, които са били и са подкрепяли този, който хвърли срещу скамейката на противниковия отбор", завършва фенката./БЛИЦ