Защитник на “Левски” си спретна здрав запой в известна столична дискотека. Става дума за контузения Орлин Старокин, който реши да пребори травмата и кризата при “сините” с уиски.

Компанията на Старокин се появи в заведението около 1 часа след полунощ, разположи се на бара и веднага започна да поръчва маркови питиета. Още с влизането полетяха и специални поздрави към звездата от "Левски".

Присъствието му веднага събуди неодобрителните погледи на футболните фенове в заведението. За да го стреснат, компания, разположена близо до бранителя, реши да поръча поздрав за Тодор Батков, по случай именния му ден.

Това обаче не попречи на бранителя да продължи да се наслаждава на питиетата и живата музика, като единствено леко се поогледа в заведението. В крайна сметка се оказа, че адвокатът не присъства в чалга кръчмата и Старокин продължи да мята салфетки, пие уиски и да се радва на песните на Камелия.

Засега не е ясно как ръководството на “Левски” ще реагира на поведението му. Изпълнителният директор Иво Тонев многократно е обявявал, че няма да търпи пиянски изпълнения, независимо дали става дума за контузени футболисти. Почти сигурно е, че Старокин (най-вляво на долната снимка) ще отнесе глоба за изцепката си.

starokin_1.jpg