Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей и гаджето му Шан Озбърн го закъсаха. Двамата не могат да намерят мацка, която да се присъедини към любовното им гнездо, и пуснаха обява за това. 43-годишният бивш боксьор се регистрира в платформа за запознанства, където се надява да намери подходящата дама.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Аз съм егоист. Нищо не е достатъчно добро за мен, винаги искам повече. Имам своите си демони, които ме изяждат отвътре. Понякога те се изявяват по шокиращ начин. Но няма да ви разкривам всичко, за да не развалям изненадата. Благословен съм с моята Шан. Ние обичаме положителната енергия, пътуваме до красиви места и поддържаме телата си здрави. Обичаме изгревите и залезите, а също и времето, прекарано със сродни души“, пише в обявата си Хей.

През последните години те имаха различни жени до себе си, но от няколко месеца са само двамата. Последните, за които официално се знае, че бяха част от тройката, са певицата Уна Хийли, фитнес треньорката Мика Джова и танцьорката Михаела Йованович.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!