Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм скоро време ще се сдобие с ново попълнение. Известната дизайнерка чака бебе, съобщават световните осведомителни агенции. Звездната двойка вече има четири деца: 19-годишният Бруклин, 16-годишният Ромео, 13-годишният Круз и 7-годишната Харпър. 

Към момента Дейвид и Виктория все още не са коментирали новината. Таблоидите се позовават на  информация, получена от анонимен източник, близък до звездното семейство, твърди американското списание "ОК".

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Според източника, на официална вечеря Дейвид, със сълзи на очи, произнесъл реч, с която съобщил на най-близките си хора, че съвсем скоро семейството му ще порасне с още един човек. 

„Всички пиха шампанско, с изключение на Виктория”, споделя източникът. Предполага се, че бебето ще се появи на бял свят през март следващата година. Според някои медии Виктория дори знаела пола на детето. 

В последно време отношенията между съпрузите бяха доста напрегнати и като нищо двамата да са решили да скрепят съюза си с още едно дете, надявайки се то да е момиче.