Николай Михайлов най-накрая намери подходящо момиче, в което да се влюби, твърдят приятели на футболиста. Вратарят напоследък не може да се похвали с професионални успехи, затова пък се шушука, че имал нова дама на сърцето си, за която масово ще му завиждат. Това е Славея – дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева.

Ники и Славея се познават още от деца и са израсли заедно, защото Наско и Боби Михайлов от години са приятели, жените им също са в много добри отношения. Доскоро обаче връзката между плейбоя и футболната щерка била само приятелска. Това се променило преди около месец на сватба, на която Славея и Ники били поканени, твърди столичен вестник. Красавицата, която преди няколко години украси корицата на мъжката библия „Плейбой“, се бе постарала толкова много над визията си, че можеше да накара и най-суровите мъжки сърца да запрепускат в галоп. А Ники Михайлов, който от години е известен със слабостта си към хубавите женски очи, направо се влюбил в нея.

Говори се, че именно на тази сватба те се открили един за друг и сега били двойка. Все още не са го обявили публично, но приятелите им вече били наясно с новия им статут на гаджета.