Тервел Пулев каза, че не може да става и дума за сексуален тормоз в случая на целувката на брат му Кубрат с Джени Суши. "Имаше негативен отзвук, но смятам, че в такива ситуации дори това ще излезе като положително за Кубрат, защото в крайна сметка той какво направи!? Не й е счупил ченето. Не е пребил някого. Не е направил криминално деяние, колкото и да се опитват да криминализират тази целувка. Да, той не е прав. Тя има нейното право да избира или да позволява някой да извърши близост към нея. Да речем, че той го е направил на своя глава, без да я пита. Това е нередното, но в крайна сметка друго нищо лошо не е направил и не мисля, че чак толкова много трябва да се фокусираме върху това нещо. Нека, ако те смятат, че имат основание за някакъв съдебен иск, да го направят и да видим какво ще стане", коментира Тервел Пулев пред ТВ+.

"Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача - в лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика. Така че ще се види нейното поведение - това, на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания, която наброяваше 14-15 човека. Аз не съм притеснен и не мисля, че съдия, дори и жена да бъде, ще одобри това поведение и ще приеме, че тя е била сексуално насилена с тази целувка, ако тя присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея", добави Пулев. 

"Кубрат целуна победата по-скоро, не целуна въпросното момиче. На мен тя ми приличаше на травестит. Аз не бях сигурен дали тя е жена и я наблюдавах внимателно, докато бяхме на партито. Не бях сигурен дали тя е мъж или жена. Казвам го това чистосърдечно, без да искам да обидя някого. Така че не мисля, че той е целунал нея", добави Тервел Пулев.