ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Благой Георгиев от няколко месеца не е виждал сина си Елай, който скоро ще навърши две годинки. Наследникът на футболиста живее с майка си Есмер Омерова в Москва, но красавицатa не ще й да чуе за бившия си съпруг, твърди "ХотАрена". След развода спортистът остави цялото си имущество на танцьорката, но дори това не успя да я омилостиви. Есмер си прибра детето и сега не му разрешава да се чува с баща си даже по телефона.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Неотдавна Благой пътува до Москва в опит да се срещне със сина си Елай, но Есмер не отговаряла на обажданията му и го блокирала навсякъде в социалните мрежи, посочва още изданието. Омерова била дълбоко обидена от многобройните изневери на Джизъса и не била склонна да му прости. Тя искала да нарани Благо чрез детето и забранила на бившия си всякакъв достъп до него. В тази крехка възраст момченцето все още не разбирало какво точно се случва и вече спряло да пита за татко си. 

"Благо може да е женкар, но обича и трите си деца. Есмер не постъпи правилно, като го раздели с  Елай!", коментират близки до бившия футболист, цитирани от "Уикенд". 

Георгиев има още две деца от продължителната си връзка с бившата гимнастичка Христина Витанова. С нея обаче запази сравнително добри отношения и тя не го възпрепятства редовно да се среща с 8-годишната си дъщеря си Йоана и 5-годишния си син Давид.

Още докато беше обързан с Есмер, Благо често пътуваше до България, за да вижда наследниците си, но пък в свободното си време обикаляше дискотеките, заобиколен от различни обожателки. Слуховете, че кръшка, бързо стигнали до ушите на Омерова, която няколко пъти му поставяла ултиматум да спре с изневерите. Георгиев обаче трудно устоявал на изкушенията и един ден рускинята го изгонила от луксозния им апартамент, който впоследствие останал за нея, пише още изданието. След развода Есмер получила още лъскав ресторант в центъра на Москва и клиника за пластична хирургия – мащабно начинание, което с Благо започнали съвместно, но после измамената съпруга го изритала от бизнеса.