ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Франческо Тоти ще става баща за четвърти път. 46-годишният бивш италиански национал очаква бебе от новата си половинка Ноеми Боки. Това твърди списание "Дженте", чиито папараци успяха да снимат медицинския картон на силиконовата хубавица.

Двамата с легендата на Рома се събраха преди година, като междувременно той започна бракоразводно дело с телевизионната водеща Илари Блази. От нея Тоти има син Кристиан на 17 г. и дъщери Шанел (15 г.) и Изабел, която през март ще навърши седем. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Дженте" разказва, че Ноеми Боки така държала документите от клиниката "Матер Деи", че да се виждат добре и да бъдат снимани от папараците, които разбрала, че ги преследват. На същото място силиконката родила двете си деца от брака си с футболния предприемач Мауро Каучи.

34-годишната Боки носела медицинското от гинекологa на влизане в ресторант в Рим, където отишла с дъщеря си. На сбирката със скутерите си пристигнали Франческо Тоти и синът му Кристиан.

Медиите в Италия са учудени от новия обрат в отношенията на Тоти с Ноеми, тъй като последните информации бяха за криза между тях. Сега благодарение на бъдещото бебе хармонията отново се е настанила в апартамента в Северен Рим, който Франческо и Боки споделят.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


* Снимка: Profimedia.bg